آیا آرد برنج گلوتن بسیار فرآوری شده محسوب می شود؟ : تغذیه


من تعجب می کنم که آیا آرد برنج ، به ویژه آرد برنج چاتنی / موچیکو / برنج چسبناک ، که در تهیه بسیاری از دسرهای آسیایی استفاده می شود ، یک غذای ناسالم بیش از حد فرآوری شده محسوب می شود؟

از آنچه من می بینم ، فقط حاوی برنج است بنابراین یک ماده غذایی کامل قابل تشخیص است. اما موافقم که از نظر نشاسته و GI بسیار بالا است.

آیا خوردن منظم غذای سالمی است؟ (من عاشق تهیه کفش نارگیل mecha با kinako هستم!)

دیدگاهتان را بنویسید