آیا غذاهای مصنوعی برای کودکان بی خطر است؟ در اینجا چیزی است که باید بدانید.


آیا آلرژی غذایی برای کودکان مضر است؟ آیا رنگ مصنوعی کودکان بیش فعال را ایجاد می کند؟ در اینجا حقایقی وجود دارد که باید بدانید!

آیا فرزند شما تا به حال زبان آبی از آب نبات چوبی یا رژ لب های براق داشته است؟ و آیا تا به حال گیج شده اید و از خود پرسیده اید که آیا این چراغ ها ، رنگها بی ضرر هستند یا مضر – مخصوصاً پس از خواندن چیزی که از رنگها در اینترنت می ترسید؟

من هم چنین احساسی داشته ام. رنگ های غذایی مدت هاست که بحث برانگیز است و هنوز بحث ، سردرگمی و اطلاعات غلط در اطراف آنها وجود دارد. بنابراین من در حال تحقیق هستم تا به پاسخ هایی که همه ما نیاز داریم برسیم.

رنگ مصنوعی چیست؟

دو نوع رنگ برای غذاها و نوشیدنی ها وجود دارد:

  1. مواد غذایی مصنوعی را رنگ می کند رنگهای مصنوعی هستند و بیش از 150 سال در دسترس مواد غذایی بوده اند. نه رنگ مصنوعی برای استفاده در غذا توسط FDA تأیید شده است ، اما قرمز 40 ، زرد 5 و زرد 6 بیشترین رنگی است که در اکثر آنها یافت می شود. نمادها
  2. رنگهای غذایی طبیعی بیشتر از دانه هایی با سبزیجات و میوه ها مانند آب چغندر (قرمز یا صورتی) و زردچوبه (زرد) گرفته می شود.

چگونه می توان فهمید که یک محصول دارای رنگ است؟

لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. همه رنگهای غذایی مصنوعی باید با نام و رنگ با شماره (مانند “قرمز 3” یا “آبی 2”) ذکر شوند. اگر محصول دارای رنگهای طبیعی است ، منو می تواند مواردی مانند “عصاره پاپریکا (رنگ)” را بیان کند. در اینجا ترفند اما بخش مهم وجود دارد: اگر فقط “رنگ های مصنوعی” یا “رنگ های ترکیبی” را در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده می کنید ، این بدان معناست که شما یک رنگ طبیعی دارید – و در این مورد ، “مصنوعی” به این معنی است که رنگ ترکیب شده است و نه اول.

برچسب مغذی با رنگهای غذایی مصنوعی

چه غذاهایی رنگ طبیعی دارند؟

غذاهایی که غیر ارگانیک هستند (تصور کنید آب نبات و نوشیدنی های براق) اغلب دارای رنگ مصنوعی هستند. اما رنگهای مصنوعی را می توان در مکانهای شگفت انگیزی مانند وافل یخ زده ، کیک ، سس سالاد ، خامه کیک وانیلی و مارشمالو سفید نیز یافت.

در ایالات متحده ، ما بیش از پنج برابر مقدار مواد غذایی رنگ مصنوعی در مقایسه با دهه 1950 دریافت می کنیم. و بچه ها رنگ غذا بسیار بیشتری نسبت به بزرگسالان می خورند. این قابل درک است ، زیرا اکثر “غذاهای کودک” با رنگ هایی مانند غلات و نوشیدنی های میوه ای تهیه می شوند. غذا و نوشیدنی کودکان فراوان است ، به گفته محققان، است:

  • نوشیدنی با طعم میوه
  • بستنی و یخ پاپ
  • تخم کدو تنبل / میان وعده های میوه آدامس
  • آب گازدار
  • تزئینات یخ زدایی و پخت (مانند سینک ظرفشویی)
  • رنگ
  • شیر

رنگ غذا در دارو چطور؟

حتی اگر غذاهای رنگی نمی خرید ، ممکن است داروهای کودکتان حاوی آنها باشد. رنگها اغلب به منظور افزودن طعم دهنده ها به رنگ مناسب (مانند آب گریپ فروت) اضافه می شوند.

در مطالعه ای که در سم شناسی مواد غذایی و مواد شیمیایی، محققان سطح رنگ غذا را در مکمل ها و داروها اندازه گیری کردند. آنها دریافتند که ویتامین ها و قرص ها منبع مهمی از رنگ برای کودکان نیستند. اما مسکن ها و سرفه / سرماخوردگی / مواد آلرژیک – در برخی موارد ، در سطوح بالاتر از “پذیرش” FDA قرار دارند.

در حقیقت ، آنها دریافتند که مصرف Red No. بنابراین اگر می خواهید از رنگ ها اجتناب کنید ، برچسب های نسخه را بخوانید ، به دنبال گزینه های بی رنگ برای داروهای بدون نسخه باشید و از پزشک خود در مورد داروهای تجویزی سوال کنید.

آیا رنگهای خوراکی واقعاً از نفت ساخته شده اند؟!

بله ، اما این همان خوردن نفت خام نیست – که رایج ترین روش ترسناکی است که در آنجا پیدا خواهید کرد. خیلی پیچیده تر از این حرفاست نفت منبع غنی کربن ، هیدروژن و اکسیژن است ، بنابراین محصولات استخراج شده از روغن ، تصفیه شده و برای استفاده در غذاها و نوشیدنی ها به خاک یا مایعات تبدیل می شوند. به نظر می رسد یک فرایند دیوانه کننده است ، اما محصولات دیگری که همیشه می توان از آنها استفاده کرد – مانند برخی از ویتامین ها ، لثه ها و داروها – با مولکول های یکسانی از روغن ساخته شده اند.

برای یافتن پاسخ به پایین بروید!

آیا غذای مصنوعی مضر است؟

FDA گفت بیان می کند که رنگ خوراکی – مانند همه مکمل های غذایی مورد تایید آنها – بی خطر است. اما FDA چند اقدام احتیاطی دارد:

  • زرد 5 می تواند باعث خارش و کهیر در برخی افراد شود.
  • عصاره کارمین / کوچینال ، رنگ قرمز ساخته شده از حشرات ، می تواند برای برخی از افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند. بنابراین این رنگ ، اگرچه یک رنگ “طبیعی” است ، اما همیشه نام مهمی در لیست مواد تشکیل دهنده خواهد بود.
  • رنگهای مصنوعی می توانند تاثیری بر رفتار کودکان داشته باشند. FDA می گوید در حالی که شواهد نشان می دهد که اکثر کودکان اثرات منفی ندارند ، برخی از کودکان ممکن است به آنها حساس باشند.

گروه مدافع مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CSPI) همچنین گفت که رنگ زرد 5 و زرد 6 (دو مورد از رایج ترین آلرژن های غذایی) ممکن است با بنزیدین ، ​​ترکیبی که با سرطان ارتباط دارد مضر باشد. اگرچه FDA برای بنزیدین آزمایش می کند ، CSPI بیان می کند که محدودیت های ایمنی فرمولاسیون برای کودکان مناسب نیست ، زیرا رنگهای بیشتری و در بدنهای کوچکتر گرفته می شود.

آیا رنگ های غذایی مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟

دهه هاست که محققان رنگ آمیزی مواد غذایی مصنوعی و رفتار کودکان را آموزش می دهند. در دهه 1970 ، بن فینگولد متخصص اطفال رژیم غذایی را برای مسائل مربوط به رفتار و توجه کودکان رنگین پوست (با سایر مکمل های غذایی مانند شیرین کننده های مصنوعی و برخی از مواد نگهدارنده) ایجاد کرد. برخی از والدین هنوز هم از آن استفاده می کنند.

از آن زمان ، برخی از مطالعات مانند موارد زیر ارتباط احتمالی بین رنگها و رفتار را نشان داده اند:

  • تجزیه و تحلیل مطالعات در سال 2012 به این نتیجه رسیدند که حدود هشت درصد از کودکان مبتلا به ADHD دارای علائمی هستند که در اثر اختلالات پوستی ایجاد شده یا تشدید می شوند. هشت کودک از کودکان تشخیص داده شده در ایالات متحده علیه این کار می کنند تقریبا نیم میلیون که می تواند تحت تأثیر رنگ ها قرار گیرد
  • 2007 نظرسنجی بریتانیا دریافتند که بخشی از نوجوانان (از جمله افراد بدون ADHD) حداقل یک ساعت پس از نوشیدن یک نوشیدنی رنگ شده بی تفاوتی ، تکانشگری و بیش فعالی را نشان دادند. (برخی از این مطالعه انتقاد کردند زیرا این نوشیدنی هنوز در حال درمان است ، که ممکن است حتی کودکان را تحت تأثیر قرار دهد.)
  • گزارش جدیدی از EPA کالیفرنیا نتیجه می گیرد که رنگ های مصنوعی مواد غذایی می تواند منجر به چاقی و سایر مشکلات عصبی رفتاری مانند بی تفاوتی و اضطراب در برخی از کودکان شود – و به نظر می رسد که کودکان در جذب خود به رنگ غذا متفاوت هستند.
آب میوه برای کودکان

چرا بعضی از بچه ها اینقدر به رنگ غذا حساس هستند (و برخی دیگر نه)؟

هیچ کس به طور دقیق نمی داند ، اما محققان به برخی از بینش ها دست یافته اند:

  • رنگ ها می توانند باعث آزاد شدن هیستامین از سلول ها شوند که می تواند بر مغز تأثیر بگذارد.
  • رنگها می توانند از معده و بدن نشت کنند (ایده کلی “نشت روده” بحث برانگیز است).
  • غذاهای رنگی بسیار مغذی تر هستند و ممکن است کودکان به رژیم غذایی کم ارزش و مغذی بیشتری واکنش نشان دهند.

چقدر رنگ برای بچه ها زیاد است؟

محققان می گویند که کودکان در مطالعات به 50 میلی گرم یا بیشتر رنگ پاسخ می دهند (اگرچه برخی از کودکان کمتر پاسخ می دهند). در اینجا نکاتی برای کار بر روی برخی نوشیدنی های رایج آمده است (منبع: محدودیت غذاهای مصنوعی شامل نوشیدنی های معمولی و عوارض احتمالی رفتاری برای انرژی در کودکان است):

  • لیموناد صورتی زمان ملی: 0.2 میلی گرم
  • Lato Lemon Gatorade: 3.4
  • سبز پانچ هاوایی: 19 میلی گرم
  • پرتقال پاوارد: 22.1 میلی گرم
  • دوز نارنجی: 33.6 میلی گرم
  • توت فرنگی نارنجی سانی D: 41.9 میلی گرم

در اینجا چند نکته برای کار بر روی برخی از غذاهای رایج آمده است (منبع: میزان رنگ آمیزی مواد غذایی ارگانیک و ترکیب قندها در غذاها و شیرینی هایی که معمولاً کودکان می خورند):

  • نوار توت فرنگی NutriGrain: 2.5 میلی گرم
  • میوه جات (1 کیسه کوچک): 3.7 میلی گرم
  • بستنی قرمز Fla-vor-Ice: 3.8 میلی گرم
  • خامه کلدستون نعنا یخ (1 پیمانه): 6.0 میلی گرم
  • مخلوط کیک مخملی Duncan Hines: 9.5 میلی گرم
  • گیلاس مایل به قرمز PopTart: 10.1 میلی گرم
  • Jell-O نارنجی: 12.2 میلی گرم
  • کراکر پنیر و کره بادام زمینی (8 عدد کراکر): 14.4 میلی گرم
  • دور میوه: 14.6 میلی گرم
  • میوه سنگ ریزه: 19 میلی گرم
  • شلغم قرمز (کوچک): 22.4 میلی گرم
  • کوکی توت فرنگی ویفر (3): 24.2 میلی گرم
  • اسکیتلز (بسته 1): 33.3 میلی گرم
  • تریکس: 36.4 میلی گرم
  • Cap’n Crunch Yeee All Berries: 41.3 میلی گرم

آیا این رنگها در اتحادیه اروپا غیرقانونی هستند؟

خیر ، اما علائم هشدار دهنده ای در بازار وجود دارد. شرکت استانداردهای غذایی (نسخه اتحادیه اروپا از FDA) در سال 2010 نیاز به برچسب های هشدار دهنده برای هر محصول با رنگ شروع شد. علامت هشدار دهنده می گوید: “ممکن است بر عملکرد و توجه کودکان تأثیر منفی بگذارد”. بسیاری از شرکت ها برای جلوگیری از علائم هشدار دهنده به استفاده از رنگ های طبیعی (مانند آب چغندر و آناتتو) روی می آورند.

در سال 2011 ، FDA در مورد درخواست درخواست علائم مشابه در ایالات متحده رای داد ، اما تصمیم گرفت که شواهد کافی وجود ندارد (رای منفی 8-6 در برابر نمرات بود). این کمیسیون گفت تحقیقات بیشتری باید در مورد این که آیا رنگ خوراکی برای کودکان بی خطر است یا نه انجام شود. سناتور ایالت کالیفرنیا اخیراً لایحه ای را معرفی کرد نیاز به علائم هشدار دهنده در غذاها و نوشیدنی های رنگارنگ در کالیفرنیا دارد.

چرا همه شرکت ها از رنگ های طبیعی استفاده نمی کنند؟

رنگهای مصنوعی ارزان تر هستند ، استفاده از آنها راحت تر است و سازگاری بیشتری با رنگ ها دارد. تا زمانی که رنگهای طبیعی از گیاهان می آیند ، طیف وسیع تری دارند و رنگها کمتر آشکار و ظریف تر هستند.

آیا از رنگهای غذایی مصنوعی اجتناب می کنید؟

برخی از والدین تصمیم می گیرند از مکمل هایی مانند رنگهای غذایی مصنوعی و طعم دهنده های مصنوعی اجتناب کنند ، و این یک گزینه مناسب است. رنگها در غذا جز رنگ هیچ هدفی ندارند-و بیشتر شرکتها به دلیل تقاضای مشتری به رنگهای گیاهی روی آورده اند. بنابراین یافتن قسمت هایی از پوست چیزهایی مانند شیر با طعم میوه راحت تر از همیشه است.

اگر از خود می پرسید که آیا رنگ ها بر رفتار فرزند شما تأثیر می گذارد ، آنها را بردارید و ببینید آیا تفاوت هایی را مشاهده می کنید. من با والدینی صحبت کرده ام که بعد از اجتناب از رنگ ها متوجه تغییر شده اند و دیگران که چنین تغییری نکرده اند.

این کاری است که من انجام می دهم

به شخصه ، من تمایلی به خرید محصولات رنگی ندارم ، زیرا بسیاری دیگر نیز وجود دارند که به طور طبیعی توسط ما رنگ آمیزی شده اند. اما من نگران کیک تولد در یک مهمانی یا یک بستنی گاه به گاه نیستم. اگر فکر می کنم بچه های من علاقه زیادی به رنگ ها دارند ، من کارها را متفاوت انجام می دهم.

آیا کودکان مبتلا به ADHD از حساسیت غذایی اجتناب می کنند؟

برخی از کودکان مبتلا به ADHD ممکن است از رژیم غذایی متعادل بهره مند شوند. دیگران ممکن است تفاوت را تجربه نکنند. در این باره بیشتر بخوانید: آیا برای ADHD فعال رژیم غذایی وجود دارد؟

من این کوکی ها را با رنگ خوراکی طبیعی تهیه کردم ، و عالی هستند!

چگونه می توان محصولات بدون رنگ خوراکی مصنوعی را پیدا کرد؟

دور محصولات غذایی رنگی طبیعی من را بررسی کنید.

آیا می توانم غذایم را رنگ کنم؟

آره! ایناهاش 3 روش برای رنگ آمیزی کلاسیکبه و این دستور العمل آن است درباره رنگ صورتی بری فراستینگبه



دیدگاهتان را بنویسید