اهمیت غذای سرد و گرم


اهمیت غذای سرد و گرم

در واقع ، این چهار ترکیب شامل سودا ، مخاط ، خون و صفرا هستند و خواص آنها باعث بدخلقی افراد می شود. ما چهار مزاج مختلط داریم که دو مورد آن گرم و سرد و دو نوع دیگر خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4) داریم. طبیعت مختلط ذکر شده است.) اگر چهار ترکیب تعادلی در بدن وجود داشته باشد و هیچکدام دیگری را کنترل نکند ، طبیعت نهم ، یعنی طبیعت طبیعت حاصل می شود. اهمیت گرما و سردی غذا در اینجا با این واقعیت نشان داده می شود که با ترکیب گرمی و سردی غذا در برابر طبیعت مردم ، می توان تعادلی را برای دستیابی به خلق و خوی معتدل ایجاد کرد. دکتر تغذیه اصفهان ما اطلاعاتی در مورد اهمیت غذای گرم و سرد به شما ارائه می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی این را بسیار زیبا بیان کرده است:

چهار مخالف شورشی چند روزی خوشحال بودند

با تأثیرگذاری یکی از این چهار ، روح شیرین از قالب بیرون آمد

دو مخاط اصلی ، مانند مخاط و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که تحت تأثیر این دو مخاط قرار دارند ، دارای سرماخوردگی هستند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و به دلیل وجود دارای طبیعت گرم هستند.

دمای سرد:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بسیاری از آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و عموماً وحشت ندارند. آنها ذهنی هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها می ریزد و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بالاست و این امر باعث می شود آنها در بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون شایع تر شوند. ضعف ، ناتوانی ، کمبود اراده و ضعف در بین این افراد شایع است. نبض آنها کند و عروق آنها باریک است.

سیب زمینی سرخ کرده:

افرادی که دارای مزاج گرم هستند جذاب تر و دلپذیرتر هستند ، اما زود عصبی می شوند. آنها همیشه به سرعت احساس گرما و گرما می کنند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش در بدن می شود و تمایل دارند آب بیشتری مصرف کنند. این افراد کوچکتر از گروه اول هستند. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک شدن در هوای گرم آسان نیست. این افراد مودب ، رفتاری و فعال هستند و احساسات خود را سریع بیان می کنند. امروزه ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص محرک و عملکردی است.

وعده های غذایی متوسط:

غذا نیز بین این دو ویژگی (که سبک هستند) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان وعده های غذایی متوسط ​​توصیف شده است.

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت ل ، گوشت کبوتر ، خورشت سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خردل ، خرما ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، لوبیا هویج ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، کره و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، کشمش ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، ماست ، دستگاه مرغ ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر مزاج های مختلف:

الف) دمای پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و گرمی است. رطوبت و چاقی پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ مشکی نشانه گرما و رنگ کوتاه و سفید و روشن نشانه خنکی است. فرها نشانه خشکی و صافی نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد خونسرد سفید هستند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) همه چیز کار می کند: افراد گرم گرم سریع کار می کنند ، اما افراد سرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر. رضا می تواند با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و تهیه غذا ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دکتر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان ، دکتر


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای حفظ سلامتی

محصولات تراریخته و تغذیه ای

مضرات شیرینی ها را بررسی کنید

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید