بایدها و نبایدهای بیماری و تغذیه کلیه


رژیم غذایی در بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری متفاوت است. برای مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری شدید کلیوی هستند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند ، دارند. برای کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند محدودیت های غذایی متفاوتی وجود دارد. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و زباله ها را فیلتر می کند. بسیاری از مبتلایان به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افرادی که بیماری کلیوی شدید دارند ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بالای سطوح بالای خون این مواد معدنی هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی های شدید

علاوه بر کالری و قند ، نوشیدنی های تیره حاوی افزودنی هایی مانند فسفر هستند که نوشیدنی های گازدار را تأمین می کنند. بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی برای افزایش طعم ، طول عمر مفید و جلوگیری از تغییر رنگ ، فسفر را در حین فرآوری اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

از نوشیدنی های گازدار تیره در رژیم غذایی کلیه ها باید اجتناب شود ، زیرا حاوی فسفر به شکل مواد افزودنی هستند که بیشتر جذب می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید