تصاویر شیرینی هایی که از مرگ نترسید!


داستان آب نبات از شرق آغاز می شود. شیرینی ها از کریستال های نسبتاً بزرگ محلول فوق اشباع شکر و آب تشکیل می شوند. بر اساس اسناد مکتوب نویسندگان اسلامی، روش تهیه این غذای لذیذ برای اولین بار در نیمه اول قرن نهم میلادی شرح داده شد و برخی از تولیدکنندگان معروف نبات هنوز در آسیا فعال هستند.

جالب اینجاست که این گیاه بخش مهمی از فرهنگ چای شرق فریزیا است آلمان حالا اینجاست که یک تکه آب نبات سر فنجان می گذارند و چیزهایی می گذارند ایرانی ها که نوشیدن چای با شیرینی را یکی از رایج ترین روش های نوشیدن چای می دانند، از نوشیدن چای شیرین لذت می برند. از این روش نوشیدن چای می توان در آسیای مرکزی با نام Navot نیز یافت می شود.

تصاویر شیرینی هایی که از مرگ نترسید!  |  قدیمی ترین کاربردهای شیرینی که حتی فکرش را هم نمی کنیدگوشت سبزیجات چینی

سیب زمینی شیرین نیز یک عنصر رایج در غذاهای چینی است. در چین از آن برای شیرین کردن چای گل داوودی و برخی سوپ ها استفاده می شود. بسیاری از خانواده های اشرافی از شیرینی برای ترشی یا سرخ کردن گوشت استفاده می کردند و این غذا فقط به عنوان یک کالای تجملی در دسترس ثروتمندان بود. این گیاه دارای خواص دارویی نیز می باشد و در برخی از استان های چین مانند ایران به عنوان طب سنتی استفاده می شود.

تصاویر شیرینی هایی که از مرگ نترسید!  |  قدیمی ترین کاربردهای شیرینی که حتی فکرش را هم نمی کنیدآب نبات اسکلت مکزیکی

جمجمه های گیاهی تزئین شده در مکزیک این بخشی از سنت روز مردگان است. این آب نبات ها با هدف آموزش نترسیدن از مرگ به کودکان ساخته می شوند و برخی آن را به مرده می دهند. در هلندتکه های آب نبات در نان سفید مجلل پخته می شوند تامیل من سری لانکا کاربردهای آشپزی هم دارد.

تصاویر شیرینی هایی که از مرگ نترسید!  |  قدیمی ترین کاربردهای شیرینی که حتی فکرش را هم نمی کنیدعنان سویکربرود

جالب ترین، با این حال، در است آمریکاآب نبات ها در رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارند و یک غذای شیرین قدیمی هستند. این غذای شرقی کندی نام داشت. کلمه ای که از کلمه شکر گرفته شده است از قرن سیزدهم به بعد به کلمات فرانسوی و انگلیسی اضافه شد.

تصاویر شیرینی هایی که از مرگ نترسید!  |  قدیمی ترین کاربردهای شیرینی که حتی فکرش را هم نمی کنیدآب نبات آمریکایی

برخی نیز معتقدند که کندی یا حتی شکر از ریشه سانسکریت khanda گرفته شده است که برای قند نیشکر استفاده می شد و برای اهداف دارویی استفاده می شد. تا زمانی که تولید انبوه در دهه ۱۹۰۰ شروع شد، شیرینی ها فقط برای ثروتمندان در دسترس بودند، با این حال، آنها در بین مردم هند و ترکیه نیز محبوب بودند و شیرینی های محبوبی بودند. الان چطوره؟

گیاه زعفران به دلیل طبیعت گرمش محبوب ترین نوع گیاه در منطقه خاورمیانه بوده و هست. اما امروزه گیاه زرد رنگی که به عنوان زعفران فروخته می شود اغلب با اسانس زعفران که ماده خطرناکی است رنگ می شود. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با انتشار این هشدار نوشت که مصرف این ماده خطراتی مانند بیش فعالی و مشکلات گوارشی را به همراه دارد و به گفته کارشناسان، موز سفید انتخاب سالم تری است.