تعداد کالری گوشت



با نزدیک شدن به تعطیلات ، تعجب می کنم که بهترین راه برای شمارش کالری بوقلمون ، ژامبون و غیره چیست؟ من دیروز ژامبونی خریدم که 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در 3..n .. پخته شده است یا پخته شده؟ من معمولاً قصد دارم ژامبون را در فر بپزم و بعداً ژامبون خود را با استفاده از ترازوی خوب بیرون بیاورم. آیا 3oz هنوز هم معادل 120 کالری است یا باید عامل اندازه سهم خود را با تفاوت وزن پخته شده در مقابل پخته شده تنظیم کنم؟ یک آنلاین نمی تواند پاسخ روشنی پیدا کند. ممنون بابت وقتی که گذاشتید!

ارائه شده توسط / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید