طرز تهیه سالاد مجلسی کاردینال


سالاد کاردینال یکی از سالادهای پرطرفدار در فرانسه است که طبق دستور پخت و مواد اولیه مختلفی تهیه می شود.

با مقدار مواد موجود در این دستور می توانید سالاد کاردینال را برای ۴ نفر تهیه کنید. اگر می خواهید یک سالاد کاردینال کم و بیش درست کنید، فقط مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ژامبون یا سینه مرغ ۲۰۰ گرم
خیارشور ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
۱ فنجان مغز گردو
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۳ سر کاهو
½ فنجان برنج
سس مایونز ½ فنجان
کیسه ماست ½ فنجان
خامه برای صبحانه ۲ تا ۳ قاشق
نمک، فلفل سیاه و آبلیموی تازه به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد کاردینال

فاز اول: برای تهیه سالاد کاردینال خوشمزه، برنج را بشویید و سپس همراه با ۱ قاشق چایخوری نمک در یک کاسه آب بریزید. سپس برنج را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود.

فاز دوم: در این مرحله قابلمه مربوطه را تا نیمه از آب پر کنید سپس روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد. سپس خیار شور را می شوییم و سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.

سالاد کاردینال
سطح سوم: حالا برنج را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس آن را به یک قابلمه آب جوش اضافه کنید و برنج را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بگذارید تا اولین پخت کامل شود.

مرحله چهارم: در این مرحله که برنج اطراف نرم شد و مغز آن کمی گیر کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس برنج را آبکشی کنید. سپس برنج را در قابلمه مناسب بریزید. سپس شعله پخش کن را روی شعله ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم: حالا درب قابلمه را با درب بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را برای پاشیدن روی آتش می گذاریم و سپس برنج را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی آتش می گذاریم تا کاملا بپزد.

گام ششم: در این مرحله با چاقو گردوها را به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه مناسبی می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی سیب زمینی ها را بپوشاند.

گام هفتم: حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سیب زمینی ها را به مدت ۴۵ دقیقه در آب در حال جوش بگذارید تا کاملا بپزند و مغز آن نرم شود. سپس بعد از این مدت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم.

گام هشتم: در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود سپس به صورت نگینی درشت برش می دهیم. سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.

گام نهم: حالا سالاد سبز را بشویید و ریز خرد کنید. سپس ژامبون را تکه تکه کنید و با سالاد سبز، سیب زمینی، برنج، گردو و ترشی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

گام دهم: در این مرحله سس مایونز را به همراه خامه صبحانه در ظرف مناسبی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند سپس ماست، نمک، فلفل سیاه و آبلیموی تازه را به سس اضافه می کنیم.

گام یازدهم: حالا مخلوط سس و ماست را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس سس را روی مخلوط سالاد بریزید و با قاشق هم بزنید تا سس جذب شود. سپس روی سالاد روغن زیتون بریزید.

گام دوازدهم: در آخر سالاد کاردینال را در یخچال قرار دهید، سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. بعد از این مدت سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.