طرز تهیه سوفله شکلاتی; یک دسر خوشمزه و جشن


سوفله شکلاتی یک شیرینی فرانسوی خوشمزه است. این شیرینی که از قرن هفدهم تا امروز پرطرفدار است، به سادگی از تخم مرغ، کره و شکلات تهیه می شود. سوفله شکلاتی یک دسر سبک است که می توانید طبق دستور خود و با افزودن اسانس های مورد علاقه خود آن را تهیه کنید. جالب است بدانید که با افزودن کمی آرد به مواد اصلی می توانید یک کیک شکلاتی ساده و خوشمزه به دست آورید.

به گزارش فود لند، اگر یک شیرینی پز حرفه ای هستید، می توانید این دسر شگفت انگیز را در ۴۵ دقیقه تهیه کنید. اما اگر آماتور هستید جای نگرانی نیست.

طرز تهیه این دسر بسیار ساده است و با کمی حوصله و صرف وقت می توانید برای شام یک سوفله شکلاتی خوشمزه میل کنید. فقط باید به نکات زیر توجه کنید:

سوفله شکلاتی

عناصر

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق

نمک: به میزان لازم

شکلات تخته ای: ۱۲۰ گرم

مراحل پخت و پز

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کنید.

شکلات و کره را در مایکروویو ذوب کنید.

اگر مایکروویو ندارید، می توانید شکلات و کره را در یک کاسه شیشه ای بریزید و روی قابلمه یا قابلمه در حال جوشیدن قرار دهید و آب کنید.

به سفیده ها کمی نمک اضافه کنید.

سپس شکر را به آرامی اضافه کنید.

زرده های تخم مرغ را کمی بزنید.

سپس آن را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط شکلات و زرده تخم مرغ باید کاملا یکدست باشد.

زرده تخم مرغ و شکلات را به سفیده اضافه کرده و مخلوط کنید.

مخلوط را در قالبی که قبلا آماده کرده بودید بریزید.

به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید.

سوفله شکلاتی

یادداشت های اضافی

۱ الی ۳۰ دقیقه قبل از درست کردن سوفله، تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در همان دمای محیط قرار دهید. سپس می توانید سفیده و زرده آنها را جدا کنید.

۲- در همان ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم و آماده شود.

۳- اگر گفتید چرا به سفیده تخم مرغ نمک میزنیم؟ کار خوب! بهتر باد کردن؛ و باید دقت کرد که مخلوط شکلات و زرده تخم مرغ وقتی به سفیده اضافه می شود داغ نباشد. قبل از اضافه کردن کمی صبر کنید تا کمی خنک شود. زیرا حرارت سوفله از پف کردن آن جلوگیری می کند.

۴- سفیده ها را زیاد نزنید. آن را هم بزنید تا از ظرف بیرون نیاید.

۵- برای اینکه سفیده هنگام اضافه کردن زرده خواب نگیرد به آرامی و به صورت دایره ای و از زیر مخلوط کنید.

۶- اگر می خواهید سوفله پفکی داشته باشید، تا پایان پخت در فر را باز نکنید.

۷- اگر سوفله پفکی دوست ندارید! می توانید یک چاقوی تیز را در وسط مخلوط سوفله قرار دهید. یا نکته ۶ را رعایت نکنید!