طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و پاستا


فرادید| زمان آماده سازی مواد: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

عناصر

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ ساقه کرفس خرد شده

۲ حبه سیر له شده

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۴۰۰ گرم نخود

۱۵۰ گرم ماکارونی کوچک (شکل مورد علاقه شما)

۷۰۰ میلی گرم آب سبزیجات یا مرغ (به انتخاب شما)

۲ قاشق غذاخوری سس ریحان (پستو)

طرز تهیه

فاز اولروغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی یا شروع به نرم شدن کند. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. بقیه مواد (پوره گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، نخود فرنگی، آب سبزیجات یا مرغ و ماکارونی) را به جز سس ریحان و روغن زیتون باقی مانده اضافه کنید و مایع سوپ را بجوشانید.

فاز دوم: حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که پاستا نرم شود بجوشد. سپس ادویه های مورد نظر را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرفی بریزید.

سطح سوم: روغن زیتون باقی مانده را با سس ریحان مخلوط کرده و روی سوپ بریزید و با نان سرو کنید.

منبع: bbcgoodfood

مترجم: زهرا ذوالکدر