فواید آلو برای پوکی استخوان



به گزارش پایگاه خبری صراط پوکی استخوان یا از دست دادن توده و تراکم استخوان به ویژه در افراد بالای ۵۰ سال رخ می دهد که منجر به افزایش خطر شکستگی می شود.

مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می دهد که خوردن ۵ تا ۶ آلو خشک در روز می تواند توده و تراکم استخوان را حفظ کرده و از پوکی استخوان جلوگیری کند.

در مطالعه دیگری، همان محققان دریافتند که از دست دادن سلامت استخوان با فرآیندهای التهابی در بدن مرتبط است و آلو خشک به عنوان ضد التهاب شناخته شده است.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان های فرد تراکم و جرم خود را از دست می دهند و احتمال شکستگی استخوان افزایش می یابد.

نیمی از زنان بالای ۵۰ سال و از هر چهار مرد یک نفر در معرض خطر شکستگی استخوان قرار دارند. از دست دادن توده و تراکم استخوان می تواند در هر سنی رخ دهد. با این حال، پوکی استخوان در افراد مسن شایع تر است. پوکی استخوان بیشتر در زنان یائسه رخ می دهد.

استخوان های لگن، مهره ها و مفاصل شایع ترین محل شکستگی استخوان به دلیل پوکی استخوان هستند، اگرچه ممکن است در هر استخوانی رخ دهند. برای افراد مسن، شکستگی لگن می تواند بسیار دشوار باشد.

مری جین سوزا، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «التهاب ممکن است عامل مهمی در از دست دادن استخوان پس از یائسگی و یک هدف بالقوه برای درمان های تغذیه ای باشد.

او گفت: “آخرین تحقیقات ما بزرگترین کارآزمایی با بیش از ۲۰۰ زن یائسه برای بررسی ارتباط بین آلو خشک و سلامت استخوان است.”

وی در ادامه افزود: مطالعه ما برای اولین بار است که نشان می دهد مصرف فقط ۵ تا ۶ آلو خشک در روز از تحلیل استخوان در لگن جلوگیری می کند، جایی که بزرگترین نگرانی برای مردان و زنان مسن است. زیرا شکستگی لگن معمولا منجر به بستری شدن در بیمارستان و کاهش کیفیت زندگی می شود.

اگرچه لزوماً مشخص نیست که چه چیزی در آلو خشک است که این تأثیر مفید بر سلامت استخوان دارد. اما این میوه کامل حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم برای استخوان ها از جمله پتاسیم، مس و ویتامین K است. آلو همچنین حاوی پلی فنول است. ترکیبات زیست فعال که به نظر می رسد در تشکیل استخوان نقش دارند.