مرودشت ۶۳۸ تن گوشت بوقلمون تولید می کند


تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: منصور امیریان گفت: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۶ هزار و ۶۰۰ قطعه تولید و روانه بازار می شود.

وی بیان کرد: مدت زمان پرورش بوقلمون های گوشتی چهار تا پنج ماه است و جوجه کشی سالی دو بار در این بوته ها انجام می شود.

این مسئول با تاکید بر اینکه تولید در این کارخانه ها به صورت صنعتی انجام می شود، گفت: انتقال خوراک دام از انبارها یا سیلوها به سالن خوراک، سیستم تغذیه بشقاب اتوماتیک، تنظیم دما و تهویه و… کاملا خودکار انجام می شود.

امیریان گفت: گوشت تولیدی در این واحدهای پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرستان های همجوار نیز ارسال می شود.