مواد تشکیل دهنده آب ویپ که باید از آنها اجتناب کنید


شما سیگارهای الکترونیکی را تغییر داده اید یا می خواهید به آن سوئیچ کنید. طبق گفته وزارت بهداشت، خطرات مربوط به سیگار کشیدن را تا حدود ۹۵ درصد کاهش خواهید داد.

اگر ترکیب مایعات الکترونیکی برای سیگارهای الکترونیکی به خوبی شناخته شده باشد و تولیدکنندگان در سراسر جهان نسبتاً به آن تسلط داشته باشند، هنوز در مورد طعم های استفاده شده در دستور العمل ها تردید وجود دارد. در واقع، این طعم‌های غذایی معمولاً در غذاهای صنعتی استفاده می‌شوند، اما استفاده از آنها در زمینه بخور برای استنشاق هنوز سؤالات زیادی را ایجاد می‌کند.

برای بهینه سازی بهتر به نفع سلامتی خود، باید از سیگار الکترونیکی خود به درستی استفاده کنید و مایعات الکترونیکی خوبی را انتخاب کنید که بر اساس قوانین و بدون مواد مضر و همچنین مواد تشکیل دهنده آب ویپ ساخته شده اند، اجتناب کنید.

برخی از موادی که باید از e-liquid اجتناب شود

دی استیل

دی استیل یکی از مضرترین مواد شیمیایی است. اگر به مایعات الکترونیکی لذیذ علاقه دارید، حتما نام دی استیل را شنیده اید. این یک مولکول است که به طور طبیعی در محصولات لبنی مانند خامه، کره یا شیر یافت می شود. این از تخمیر ساخته شده از باکتری های اسید لاکتیک مورد استفاده در صنایع غذایی به دست می آید. این ماده دارای بو و طعم محسوس کره یا پنیر است.

در حالی که دی استیل هنگام مصرف برای بدن بی خطر تلقی می شود، اما همیشه اینطور نیست، به خصوص هنگام استنشاق. در دوزهای بسیار بالا، می تواند منجر به برونشیولیت انسدادی، التهاب راه های هوایی کوچک در ریه ها شود. این می تواند منجر به کاهش قطر برونش ها و بر این اساس، سندرم انسدادی شود.

برخی از مایعات الکترونیکی اغلب از دی استیل برای ایجاد طعم کره ای به مایعات الکترونیکی استفاده می کنند. اگر قرار گرفتن در معرض و مدت زمان بیش از حد معینی باشد، این نوع ماده یک منبع بالقوه مضر برای بدن است.

سندرم انسدادی اولین بار در کارگران یک کارخانه ذرت بو داده در جاسپر، میسوری، ایالات متحده مشاهده شد. در تماس مداوم با هوای اشباع شده با دی استیل، کارگران علائم مختلفی مانند سرفه خشک یا روغنی و خس خس را نشان دادند.

روغن ضروری

این واکنش، واکنش Maillard’s Maillard، از یک دمای معین (بین ۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد) بین اسیدهای آمینه و قندهای موجود در غذا انجام می شود و در نتیجه مکانیسم های شیمیایی پیچیده ای ایجاد می شود که خوب نیستند.

برای مثال زمانی که مقاومت شما کثیف می شود، واکنش Maillard را می توان به راحتی با چشم مشاهده کرد. همچنین طعم غنی غذاهای پخته شده را به ارمغان می آورد، اما در حوزه بخارپزی، قدردانی ممکن است کاملاً متفاوت باشد.

مایعات الکترونیکی که بیش از حد شیرین، حریص یا تقلید از طعم تنباکو هستند، به سرعت مقاومت ها را مسدود می کنند. افزودنی‌ها یا تقویت‌کننده‌های طعم مانند سوکرالوز، وانیلین، گلوتامات، اسید مالیک و غیره، که ممکن است در برخی از مایعات الکترونیکی صنعتی یا به‌عنوان اقلامی که به طور جداگانه در تجارت برای انجام صنایع دستی فروخته می‌شوند، وجود داشته باشند، می‌توانند واکنش میلارد را افزایش داده و در نتیجه کلیت را پیچیده کنند. ترکیب مایع الکترونیکی

ویپینگ هنوز برای همه قابل دسترسی است و ناخودآگاه می توانید از آن چیزهای بد استفاده کنید. می توانید از آبمیوه های الکترونیکی به روشی مطمئن تر استفاده کنید. بنابراین با تجربه ما، می توانید آن اصول خاص را بیان کنید.

بوهای کمتر، خطرات کمتر

هنگامی که این طعم ها گرم می شوند، می توانند آلدئیدها را تولید کنند که ترکیبات آلی فرار ناشی از تخریب حرارتی هستند. وجود آلدهیدها در بخار سیگار الکترونیکی چیز جدیدی نیست. سطوح مشاهده شده عموماً کمتر از حداکثر استانداردهای قرار گرفتن در معرض قرار گرفتن در محل کار باقی می مانند. علاوه بر این، هزاران ترکیب خطرناک برای سلامتی در دود تنباکو وجود دارد که در مقایسه با مقدار بسیار کمی در بخار و در غلظت های بسیار کم، وجود دارد.

از سوی دیگر، مطالعات بر روی سیگارهای الکترونیکی برای شناسایی برخی از عواملی که می توان به راحتی در ترکیب مایعات الکترونیکی کنترل کرد، به منظور کاهش خطرات ناشی از عمل بخار کردن در مواجهه با تنباکو و انتخابی آغاز شده است. انتخاب عطر یکی از آنهاست.

سریعترین رژیم لاغری