نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه پخت کامل استیک را بیاموزید؟ بعضی چیزها یک استیک آبدار و نرم با پوسته سبک و دودی می کوبند.

بیشتر دنبال نکنید ਸਾਡੇ ما چند نکته ساده در آشپزی برای بیرون آوردن چوب های کبابی سریع و قابل کشیدن داریم.

مرحله 1: گوشت گاو برش خورده با مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتنی کروم ، MPH ، RD ، در Sweater Nutrition ، “بهترین برش برای استیک کبابی گوشت گاو باید با مرمر که لکه های سفید چربی در گوشت دارد ، نرم باشد. وقتی استیک شما کباب می شود ، چربی سنگ مرمر ذوب می شود و گوشت را پر طعم می کند در حالی که آن را آبدار و نرم نگه می دارد. ”

اگر در حال بررسی میزان چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزخانه بدن ساحلی می گوید: “آویشن بالا جایگزینی خوشمزه اما نازک برای کباب کردن می سازد.”

سایر برش های گوشت گاو شامل سنگ مرمر مرمر برای استیک کبابی است:

  • چوب نواری (به عنوان مثال ، نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • ریب دقیق
  • استیک آجیل بالا
  • Philat Mignan یا Tenderloin
  • دامن یا چوب بلوز

قطعه دقیق شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا بدون پختن گوشت داخل آن ، یک سس خوب تهیه کنید.

استثناء چوب های پهلو یا دامن است که باید بعد از پخت نازک و در مقابل دانه بریده شوند تا رشته های ماهیچه ای محکم شکسته شوند.

این غذاها بهتر است روی تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: آماده سازی و دقت فصل

قبل از چاشنی ، چوب های خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا سطح خشکی برای چاشنی ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند ، “برای کمک به طعم بهتر گوشت ، قبل از افزودن خمیر یا ماریناد ، استیک های خود را از هر دو طرف به شکل ترد تکه کنید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، چاشنی استیک را از قبل در مغازه خواربار فروشی تهیه کنید. همچنین می توانید ترکیب خود را با ترکیب زیر ترکیب کنید:

  • نمک
  • فلفل
  • سیر یا پیاز را اضافه کنید
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا تکه های فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای کناره های استیک یا چوب دامن ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – که معمولاً با روغن و اسید تهیه می شود – استفاده کنید تا استیک نرم تر از مالش خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما حداقل 30 دقیقه مزه دار شوند تا طعم آن خیس بخورد.

معمولاً ماریناد استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • پیاز یا سیر ریز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

چوب های مارینت را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی دمای اتاق روی میز بمانند.

کباب کردن استیک در حالی که خنک است به این معنی است که داخل استیک باید بیشتر پخته شود ، ظاهراً قسمت بیرونی آن بیش از حد پخته شده است.

مرحله 4: استیک را آبکش کنید ، روی توری های تمیز کباب کنید

پخت دقیق روی گریل

حالا که آماده اید ، وقت آن است که نحوه پخت استیک را بیاموزید. شروع با گریل تمیز به استیک کبابی شما چهار نشان زیبا و مجزا می دهد.

“مقداری روغن روی گریل بکشید تا استیک به چوب شما نچسبد. استیک گوشتی است که سریع پخته می شود و به کبابی داغ و از قبل گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد. “

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ در هر طرف چطور؟

تعیین زمان پخت استیک برای استیک دشوار است ، زیرا بستگی به اندازه ، ضخامت و اهداء استیک شما دارد.

  • می توانید استیک خود را برای 2-3 دقیقه روی گریل بگذارید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک درشت باید بیشتر پخته شود ، اما بهتر است آن را بپزید ، کمکهای مالی را بررسی کنید و در صورت نیاز بپزید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را خاموش می کنید؟

“اگر ضخامت استیک شما بیش از یک اینچ است ، شناسه را خاموش کنید تا فر همرفتی درست شود. اگر لایه نازک یا دامن است ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، قبل از تکمیل دقت ، تحقیقات خوبی از هر دو طرف دریافت نخواهید کرد. “

برای بررسی وجود کمک های مالی ، می توانید به دنبال آن باشید ، اما احتمال از دست دادن راهی وجود دارد.

مک کی کلارک می گوید: «دماسنج های گوشتی بهترین دوست استاد گریل هستند. هنگامی که گوشت شما 5 درجه فارنهایت پایین تر از دمای پخت مورد نظر شماست ، آن را از کوره بردارید ، سپس آن را با فویل به مدت 10 دقیقه چادر کنید. گوشت به راحتی به پخت ادامه می دهد. ”

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای تعیین محل کمک ها و پخت استیک خود تا زمانی که آن را دوست دارید استفاده کنید.

اهدای دقیق دمای داخلی (F F)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن استیک پهلو یا دامنمک کی کلارک می گوید: “توجه داشته باشید که این برش ها از چوب های معمولی نازک تر هستند و برای دستیابی به مدارک مورد نظر شما زمان کمتری لازم است.

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش به استیک خود استراحت دهید

استیک کبابی خرد شده با سبزیجات در یک بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن تمام می شود و یک تکه استیک کمتر آبدار به شما می دهد.

در عوض ، استیک خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب میوه ها ته بگیرد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این می تواند استیک را پخته کند.

توصیه می کنیم دانه را برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر تجزیه می کند و استیک شما کمتر جویده می شود – این مرحله برای برش های سخت مانند استیک ضروری است!

برای همه کسرهای دیگر ، از استیک صرف نظر از هر چیزی لذت ببرید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید و بیاموزید که چگونه با دو برنامه تغذیه ای خود ، 2B Mindset و Portion Fix ، تغذیه سالم تری داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید