نحوه کباب کردن ذغال: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. یاد بگیرید که به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، بر کوره ذغال چوب مسلط شوید.

در حالی که یادگیری نحوه صحیح کباب کردن ذغال سنگ بسیار عالی است ، اما برای شروع ایمن نکاتی وجود دارد که باید بدانید.

ادامه را بخوانید و با روش های داخلی و خارجی استفاده از کوره ذغال چوب ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات ، و برخی اشتباهات رایج برای اجتناب از آنها آشنا شوید.

حتماً این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای آشپزی تابستانی ترکیب کنید که به مهمانان شما اجازه می دهد فکر کنند شما سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. از روش دودکش برای روشن کردن آن استفاده کنید

این نوع نورپردازی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذاران Angry BBQQ به دلیل آسان بودن آن می پسندند.

شما باید استارتر دودکش را بردارید و سپس چند قدم با بیدار شدن کوره فاصله دارید:

  • استارت دودکش را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش زیر گریل خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس گرمای کاغذ افزایش می یابد و زغال را در اطراف روشن می کند.

هاس توصیه می کند که به ذغال 10-15 دقیقه فرصت دهید تا کاملاً بسوزد.

سپس ، هنگامی که سفید شدند ، شما آماده هستید که ذغال خود را کباب کنید.

2. گریل خود را سریع گرم کنید

هنگام کار با کوره های ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز دارید. اینجاست که یادگیری سرمایه گذاری های شما اهمیت پیدا می کند.

جانت کیمزل ، RDN از The Radiant Root می گوید: “هرچه باد گرمتر باشد ، آتش نیز داغتر می شود.” اطمینان حاصل کنید که دریچه های روی گریل را باز کنید تا جریان هوا در آتش حفظ شود. “

هاس افزود: بیشتر کباب پزهای ذغالی دارای یک دریچه پایین و یک دریچه فوقانی هستند.

او توضیح می دهد که قسمت پایینی نسیمی است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین وقتی می خواهد کوره من به سرعت گرم شود “هوای پایین خود را کاملاً باز کرده و قسمت بالایی نیمه باز می کند.”

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما گرمای ثابتی را برای نتایج بهتر کبابی می خواهید و این به سقف شما نیز می آید.

هاس می گوید: “هنگامی که به دمای دلخواه رسیدم ، من دریچه های پایینی خود را کمی می بندم ، بنابراین دمای کباب من ثابت می ماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس می گوید: “دمای هوای بیرون و محیط بیرون نیز تولید حرارت زغال سنگ شما را کاهش می دهد ، که ممکن است برای آشپز بیشتر طول بکشد.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی را در برنامه کباب کردن برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

هاس می گوید: ممکن است پیچیده به نظر برسد ، اما به سرعت بر آن مسلط می شوید: ذغال خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز گرم شود در حالی که طرف دیگر در دمای پایین تر باشد.”

کیمزل می گوید: “غذاهایی که سریع پخته می شوند باید روی ذغال سنگ قرار گیرند.” این شامل گوشت خوک یا استیک طرفین سویا زنجبیل ما می شود.

با این حال ، “غذایی که برای مدت طولانی پخته می شود را می توان در کنار ذغال ها قرار داد ، بنابراین حرارت غیرمستقیم دریافت می کند.” این دستور غذا را با سالاد رومی و گردویی کبابی ما امتحان کنید.

برای جلوگیری از اشتباهات کباب کردن ذغال سنگ

همبرگر روی کوره شارژر ، نمای نزدیک دیگر مواد غذایی

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. شناسه را زیاد باز نکنید

هاس هشدار داد: “کلید شناسه را فقط برای افزودن غذای خود یا دیدن آشپزخانه باز کنید. اگر مدام آن را بردارید ، “هنگام بازکردن شناسه گریل گرمای زیادی را از دست خواهید داد و بازگرداندن کوره به دمای اتاق زمان می برد.”

7. سرعت بخشیدن به روند

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً چند اونس جمع کرده اید ، بروید و یک دقیقه دیگر به زمان پخت خود اضافه کنید.

8. پرش روی زغال

هاس می گوید به راحتی می توانید از دریچه های تهویه برای افزایش یا کاهش دمای کوره ذغال خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما به دنبال یک روش پایین تر و کندتر هستید به این معنی نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در کوره خود بگذارید

ممکن است بخواهید خاکستر قدیمی را تمیز کنید قبل از اینکه بخواهید بریکت یا زخم زغال جدید روشن کنید. کیمزل توضیح می دهد: “ممکن است خاکستر زیادی در کوره وجود داشته باشد تا ذغال را مشتعل کند.”

دیدگاهتان را بنویسید