۱۰ ترند برتر غذا و غذاخوری برای سال ۲۰۲۱


هر ساله موجی از گرایش ها در غذا و خوردن وجود دارد. اینها از بسیار خوشمزه تا عجیب و غریب را شامل می شود! در سال ۲۰۲۱، برخی از روندهای سال گذشته مطمئناً ادامه خواهند داشت. همه از انتخاب های غذایی ایمن و جایگزین های سالم برای غذاهای مورد علاقه خود آگاهی بیشتری خواهند داشت. واقعاً هیجان انگیز است که تعدادی از این روندها را امتحان کنید و ببینید کدام یک را بیشتر دوست دارید! بخش بعدی برخی از داغ ترین ترندهای سال را مورد بحث قرار می دهد که به شما امکان می دهد بهترین غذاها را بچشید و از تجربه های غذایی عالی لذت ببرید.

۱۰ روند برتر غذا و غذاخوری که امسال باید دنبال شود

گرایش های غذا و غذاخوری بهترین های دنیای آشپزی را برای شما به ارمغان می آورد و می تواند بسیار سرگرم کننده باشد. وقتی تصمیمات سال نو خود را می گیرید، لذت بردن از روندهای سالم باید در لیست باشد. در اینجا چند روند وجود دارد که سال شما را کمی هیجان انگیز می کند!

  1. محصولات محلی و فصلی

ممکن است دستور العمل های محبوب بسیاری وجود داشته باشد که نیاز به مواد عجیب و غریب داشته باشند، اما هیچ چیز بهتر از کیفیت غذاهای محلی و فصلی نیست. این یکی از بزرگترین روندهای سال خواهد بود. برای تهیه غذا می توانید از میوه ها و سبزیجات نزدیک ترین بازار کشاورزان استفاده کنید. قطعات را می توان به راحتی در یک فایل ذخیره کرد قابلمه برای ناهار یا شام. از آنجایی که محصولات محلی تازه هستند، طعم و عطر غذاها شدید خواهد بود.

  1. وعده های غذایی گیاهی

این روند کم کم محبوبیت پیدا می کند و امسال می توانید انتظار داشته باشید افراد بیشتری به آن بپیوندند. وعده های غذایی گیاهی نه تنها سالم هستند بلکه خوشمزه نیز هستند. شما می توانید یک وعده غذایی گیاهی را در یک جعبه گرم نگه دارید و در هر زمانی از روز از آن لذت ببرید. بسیاری از رستوران ها و فست فودهای زنجیره ای از این روند پیروی می کنند و مطمئناً ترکیبات گیاهی جالبی وجود دارد!

  1. آشپزخانه ارواح و خدمات تحویل

با توجه به شیوع بیماری همه گیر هنوز در بیشتر مکان ها، عادی جدید اجازه نمی دهد مردم به صورت گروهی برای مهمانی های شام بیرون بروند. آشپزخانه های ارواح یا ابری از سال گذشته شروع به پذیرایی از مردم کردند و این امر تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت. می توانید غذاهای مورد علاقه خود را به صورت آنلاین سفارش دهید و آنها را در قابلمه نگه دارید تا زمان خوردن آنها فرا رسد. خدمات تحویل نیز ایمن تر هستند زیرا می توانید بدون تماس یا بدون تماس تحویل دهید. بدون امکانات ناهار خوری، رستوران ها همچنین قادر به صرفه جویی و کاهش هزینه ها هستند زیرا نیازی به استخدام سرور یا حتی پرداخت اجاره برای یک فضای بزرگ نیست.

  1. ترشیجات

ترشی‌ها هرگز از مد نمی‌افتند و در سال ۲۰۲۱ در همه منوها قرار خواهند گرفت. در حالی که ترشی‌ها در کیک‌های همبرگر طعم خوشمزه‌ای دارند، در بسیاری از ساندویچ‌ها و غذاهای خوش طعم وجود خواهند داشت. حتی می توانید سبزیجات و میوه های مورد علاقه خود را در خانه با چند چاشنی نگهداری کنید تا ترکیبات خوشمزه زیادی ایجاد کنید.

  1. ماکت های کم کالری

بیشتر مردم کالری کوکتل ها را در ساعات شادی در نظر نمی گیرند. اما این کالری ها جبران می شود و سوزاندن آن در باشگاه کار آسانی نخواهد بود. به همین دلیل است که رستوران ها شروع به ساخت ماکت های کم کالری کرده اند که هنوز هم خوشمزه هستند اما ناسالم نیستند. ماکت‌های کم‌کالری نیز می‌توانند کمی خوشمزه باشند، با شیرین‌کننده‌های مصنوعی کمتر. برای برانچ طراوت و عالی خواهد بود!

  1. مهمانی های شام مجازی

از آنجایی که هنوز برنامه ریزی مهمانی ها و شام های افتخاری در رستوران های شلوغ امن نیست، می توانید یک مهمانی مجازی ترتیب دهید و از همه دوستان خود بخواهید که به آن بپیوندند! می توانید از غذای راحتی مورد علاقه خود یک کاسه درست کنید و همه دوستان خود را به این کار دعوت کنید. این می تواند راهی عالی برای لذت بردن از غذای خوب و تعامل با دوستانتان باشد!

  1. طعم های منطقه ای

طعم های منطقه ای مطمئناً امسال توسط سرآشپزهای برتر و آشپزهای خانگی تشویق می شود. در کشوری به تنوع هند، هر منطقه دارای تنوع زیادی از غذاها و غذاهای پیچیده و خوشمزه است! می توانید این خوراکی های محلی را سر سفره خود بیاورید و مهمانان شام خود را تحت تاثیر قرار دهید. این غذاها بسیار متنوع هستند و می توان آنها را برای ناهار، شام یا حتی برانچ مصرف کرد! برای حفظ طعم و عطر کافی است آن را بپزید و در یک جعبه داغ نگهداری کنید.

  1. رستوران های مفهومی انفرادی

تمرکز این رستوران ها بر روی غذا یا مواد اولیه خاص است. زمانی که هوس محصولات خوشمزه می‌کنید اما نمی‌خواهید با مواد بسیار پیچیده غرق شوید، این رستوران‌ها مکان‌هایی هستند که باید باشید. با غذاهای منحصر به فرد، منو ساده و در عین حال خوشمزه خواهد بود. لازم نیست نگران گذراندن سن در یک کارت منو باشید تا چیزی برای خوردن پیدا کنید.

  1. بسته بندی مواد غذایی سازگار با محیط زیست

تغییرات اقلیمی مدت‌هاست که جهان را تحت تأثیر قرار داده است و زمان آن فرا رسیده است که در برابر آن گام برداریم. صنعت غذا و ناهار خوری در حال حاضر شروع به ارائه بسته بندی های بدون زباله و گزینه های سازگار با محیط زیست کرده است. این در سال جدید افزایش خواهد یافت. کاغذ و مقوا جایگزین پلاستیک خواهد شد. بسیاری از رستوران ها کارد و چنگال بامبو و کاه استیل می آورند. برای انجام وظایف خود و پیوستن به روند، می توانید از کارد و چنگال پلاستیکی هنگام سفارش غذا از طریق آشپزخانه های تحویل کالا خودداری کنید. بسته سازگار با محیط زیست نیز در شرایط گرم ایمن خواهد بود.

  1. فاضلاب شهری

این قطعا بزرگترین روند سال خواهد بود. فقط شستن دست ها و ضدعفونی کردن آشپزخانه ها کافی نخواهد بود. رستوران ها رویه های بهداشتی خود را بهبود خواهند بخشید. هر برند اقدامات بهداشتی و ایمنی خود را تبلیغ می کند و مشتریان قبل از انتخاب با آنها آشنا می شوند. سرویس بهداشتی نه تنها در سال جاری یک روند خواهد بود. حتی پس از پایان این بیماری همه گیر ادامه خواهد داشت و باید ادامه یابد.

کلمات اخر
به‌عنوان رستوران‌دار یا مشتریان، مهم است که اقدامات افرادی را که محصول را آورده‌اند، تهیه کرده و روی میزتان می‌گذارند، به خاطر بسپارید. رفتار منصفانه با کارکنان، آگاهی آنها از چگونگی توسعه محصول و ارائه منصفانه مواد غذایی باید بهترین روند سال باشد. بنابراین در سال ۲۰۲۱، غذای خود را آماده کنید، ظرف عایق شده خود را با غذاهای لذیذ پر کنید و مسئولانه از غذا لذت ببرید! در حالی که در حال انجام آن هستید، یک کاسرول مانند را انتخاب کنید برو Hautecase-می تواند طراوت و گرمای غذا را حفظ کند.

سریعترین رژیم لاغری