طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای به نمایش گذاشتن مهارت کبابی خود با همبرگر ، برتس و هات داگ وجود دارد ، اما ما پیشنهاد می کنیم یاد بگیرید که چگونه امسال جدا شوید و چگونه ماهی قزل آلا را امسال کباب کنید.

عاشق سالمون کبابی هستم.

ماهی قزل آلا یک ماهی شهاب سنگ است ، به این معنی که دمای کباب پز بالاتر از ماهی سفید ظریف تر است.

همچنین چشیدن فیله ماهی قزل آلا به طرق مختلف آسان است (ما در یک دقیقه به آنها می رسیم).

مهم نیست چه طعمی را انتخاب می کنید ، باید پایین بیایید.

در اینجا راهنمای شما در مورد نحوه پخت ماهی آزاد که کاملاً مرطوب و ترد است ، آورده شده است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

توسط اشلی نوئل ، RDN ، بنیانگذار B Well by Ashley Noelle ، از بازار ماهی محلی ، پیشنهاد می کند که برای یافتن ماهی آزاد ماهی صید شده تلاش کنید.

فیله ماهی قزل آلا وحشی چربی کمتری نسبت به ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارد.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای محتوای کمی بیشتر امگا 3 سالم برای قلب نسبت به ماهی قزل آلا وحشی است ، اما حاوی امگا 6 بسیار بیشتری است ، چربی کمتر سالم.

2. تصمیم بگیرید که چگونه آن را بپزید

ماهی قزل آلا کبابی روی پلاک سرو.

غذاهای مخصوص ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، آشپز ساحلی گفت: اگر می خواهید ماهی قزل آلا را روی بشقاب ها بپزید ، حتماً آنها را حداقل یک ساعت قبل از قرار دادن روی کوره در آب خیس کنید.

اگر درباره استفاده از بشقاب کنجکاو هستید ، ماهی قزل آلا Cedar Plaque ما را با Maple Glaze امتحان کنید.

اگر فیله ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از پلاک استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی کوره قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز و خشک کنید

هنگامی که آماده شروع به تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک بشویید و بگذارید قبل از چاشنی یا چاشنی کاملاً خشک شود.

اگر با ماهی قزل آلا با پوست سر و کار دارید ، این مرحله ای نیست که بخواهید از آن بگذرید.

او می گوید که پرونده ها باید کاملاً خشک شوند تا رنگ پوست خوبی داشته باشند.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا ، حتی اگر از بسته های فویل استفاده می کنید ، گریل خود را خراش دهید.

ماهی قزل آلا بهتر است قبل از از دست دادن پوست یا مبارزه با یک بسته فویل با آن کار کنید زیرا به گریل متصل شده است.

5. ماهی قزل آلا خود را بچشید

اگر برای یک ماریناد می روید ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر پیشنهاد کرد که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او با ترکیب آمینوهای نارگیل (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل ، آمینو اسیدها را متعادل می کند.

مک کی کلارک می گوید اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و با روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق قبل از کباب کردن بماند.

این آماده سازی به اطمینان از پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. گریل خود را از قبل گرم کرده و روغن بزنید

شما باید یک کوره گاز ماهی قزل آلا بین 450-500 فارنهایت نصب کنید.

اگر با زغال سنگ کار می کنید ، گریل را قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا برای حدود 20 دقیقه گرم کنید.

چرب کردن کباب پز ، خطر چسبیدن به برگ ماهی را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا خود را کباب کنید

به هر حال ، اینجاست که جادو ظاهر می شود. اگر از فیله ماهی قزل آلا با پوست استفاده می کنید ، نیازی به معکوس نیست ، مک کی کلارک می گوید.

با این حال ، برای دستیابی به بهترین نتایج ، باید محل گلدیلاک را در کوره خود انتخاب کنید.

او پیشنهاد می کند: “محلی را بر روی کباب پز انتخاب کنید که برابر با گرم ترین و سردترین قسمت ذغال سنگ باشد.”

هنگام برداشتن پوست ، باید فیله ها را بچرخانید ، اما این بدان معناست که شما این فرصت را دارید که یک ماریناد خوشمزه را از هر دو طرف مسواک بزنید.

(ما لیمو و ادویه موجود در ماهی قزل آلا کبابی خود را با دستور ماریناد Gr Range دوست داریم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت فیله های شما دارد ، اما نیازی به تایمر ندارید.

نادر می گوید تا زمانی که فایل با چنگال به پرواز در نیاید می توانید آن را بپزید.

8. به ماهی قزل آلا خود استراحت دهید

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

اگرچه دوست دارید ماهی خود را بپزید ، اما مک کی کلارک پیشنهاد می کند که بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم چادر کنید.

چادر زدن کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که گوشت فرصتی برای استراحت دارد و همچنین اطمینان می دهد.

هنگامی که به سطح خیریه ای رسید که شما را خوشحال می کند ، می توانید طعم بیشتری به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد “یا شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” را که قبل از سرو اضافه می کند ، استفاده کند.

به دنبال نکات آشپزی تخصصی و اطلاعات تغذیه هستید؟

از BODNutrition.com دیدن کنید و نحوه تغذیه سالم را برای مدت طولانی با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید