غذای سراسر جهان: غذای فیلیپینی


این چهارمین رویداد از سری رویدادهایی است که در آن با متخصصان تغذیه از سراسر جهان در مورد غذاهای سنتی آنها صحبت می کنیم. لطفاً رویدادهای قبلی ما را در مورد سبک سنتی هندی ، سبک کلمبیا و غذا و فرهنگ ژاپنی بررسی کنید.

از همه شما متشکریم که برای پیشنهاد سایر کشورها و غذاهایی که می خواهید کشف کنید ، نوشتید. کتی می نویسد:

“من عاشق مجموعه شما در آشپزی غذاهای سنتی مختلف در سراسر جهان هستم. من دوست دارم در مورد غذاهای فیلیپینی بیشتر بدانم. من حدود یک سال است که در فیلیپین زندگی می کنم و غذا را دوست دارم! به بخش هایی از غذاهای سنتی فیلیپینی سالم و همه کاره برای خوردن بیشتر. “


لیامد لوین

با من همراه باشید تا درباره فرهنگ و سبک فیلیپینی در دوتیماس بنویسیم. لوین در فیلیپین متولد شد و اکنون در ایالات متحده زندگی می کند. اگرچه او در ابتدا برای تحصیل در رشته پرستاری برنامه ریزی کرده بود ، اما در مورد کار خود در زمینه بیوشیمی کنجکاو بود و سرانجام روشهای تغذیه را به جای آن تغییر داد. لوین کارشناسی ارشد خود را در زمینه مواد غذایی به پایان رسانده و در حال حاضر یک دوره کارآموزی در رژیم غذایی را طی می کند ، که در نهایت منجر به تبدیل شدن به یک متخصص تغذیه / متخصص تغذیه می شود.

در زیر برخی از نکات برجسته از گفتگوی ما آمده است. لطفاً برای شنیدن کل مصاحبه روی پخش کننده صدا ضربه بزنید.

کمی در مورد شیوه آشپزی سنتی در فیلیپین بگویید.

هر وعده غذایی فیلیپینی دارای دو قسمت اصلی است: برنج و ulam ، که اصطلاح عمومی برای هر کاری است که با برنج انجام می شود. Ulam اغلب ترکیبی از پروتئین مانند گوشت خوک ، مرغ یا ماهی و بسیاری از سبزیجات است. طعم های فیلیپینی معمولاً شور ، ترش و تند هستند (که باور کنید ، وقتی آن را چشیدید واقعاً خوب است).

فرهنگهای همسایه در جنوب شرقی آسیا چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر می گذارند؟

کانادا اصلی ترین تأثیر آسیایی بر غذاهای فیلیپینی است و می توانید این را در رشته فرنگی ، سیب زمینی سرخ کرده و استفاده از سس سویا و سس ماهی ما بیابید. ما مانند همسایگان آسیای جنوب شرقی خود از نارگیل و آهک نیز استفاده می کنیم.

قدرتهای استعماری یا خارجی چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر می گذارند؟

اسپانیایی ها گوشت ، لبنیات و غذاهای سالم مانند embutido ، paella و حتی غذاهای مکزیکی مانند tamales و chicharron را معرفی کردند. آمریکایی ها آشپزی آسان را به کشور آوردند و همچنین غذاهای مورد علاقه آمریکایی مانند مرغ سرخ شده ، اسپاگتی ، پیتزا ، بستنی و محصولات کنسرو شده.

سالم ترین جنبه های غذاهای سنتی فیلیپینی چیست؟

سبزیجات زیادی وارد رژیم غذایی ما می شوند و چون آب ما را بسیار فرا گرفته است ، غذاهای دریایی نیز رایج است.

برخی از جنبه های ناسالم رژیم های معمولی فیلیپینی چیست؟

فیلیپینی ها دوست دارند هنگام پخت و پز از چربی خوک استفاده کنند ، بنابراین برخی از غذاها به چربی ختم می شوند. گاهی اوقات می توان آن را همراه با سس سویا و سس ماهی که دوست داریم ، نمک زد.

چه غذاهایی را می توانید به فیلیپین سفر کنید که ممکن است در جاهای دیگر پیدا نکنند؟

ما غذاهای رشته فرنگی و کیک برنج زیادی در سراسر کشور داریم ، اما برای کسانی که مشتاق هستند ، کباب ما (تخم مرغ اردک نارس) و کباب بدون چربی مانند روده ، لخته شدن خون ، سینه مرغ ، پای مرغ ، گوش خوک است.

آخرین فکر؟

از آنجا که غذاهای فیلیپینی در جامعه آمریکا طرفدار ندارد ، غذای فیلیپینی در ایالات متحده اغلب در رستوران های خانوادگی یافت می شود و تقریبا همیشه درست است. التماس می کنم امتحان کنید!



دیدگاهتان را بنویسید